Logo TVE Sport

Promotie & evenementen

Een belangrijk onderdeel van promotie is de uitstraling die u kiest op uw kleding, product of vervoermiddel om uw visuele boodschap uit te dragen. TVE Sport biedt een ruime keuze aan onder andere promotioneel textiel, bedrukte panelen, beletteringen en XL prints. Promotie en aankleding van uw evenement zijn niet meer weg te denken.

 

Vlaggen, banieren, spandoeken en XL prints

Promotionele doeken zoals bijvoorbeeld vlaggen en spandoeken zijn uitermate geschikt om uw boodschap uit te dragen. De vlaggen, banieren, spandoeken en andere prints zijn verkrijgbaar in diverse maten en met uw eigen opdruk. Wij maken graag een ontwerp voor u, maar u kunt uw ontwerp ook zelf aanleveren.

Stickers en beletteringen

Om uw uitstraling of boodschap welke u wilt uitdragen helemaal compleet te maken kunt u ervoor kiezen uw auto, vrachtwagen, bedrijfswagen of motor te laten beletteren met uw logo, sponsoren en/of teamuitingen. TVE Sport adviseert en verzorgt dit graag voor u.

Ook stickers met uw boodschap, sponsoren of reclame-uiting zijn eenvoudig en opvallend te noemen. Stickers zijn efficiënt, effectief en blijven met hun lange levensduur een belangrijk promotiemiddel zowel in het bedrijfs- als sportleven. U kunt bij TVE Sport stickers laten drukken in ieder gewenst formaat en in de vorm en kleurstelling welke u wilt.

Informeert u eens naar de vele mogelijkheden welke TVE Sport u te bieden heeft. Onze professionals adviseren u graag!

 

 

TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.