Tas met logo bestelt u bij TVE Sport

Een tas met logo als passend en handig relatiegeschenk voor uw personeel, team- of clubleden en uw zakelijke relaties? Daarvoor kunt u terecht bij TVE Sport.

Rugtassen of sporttassen, geborduurd of bedrukt in uw eigen huisstijl, zijn prima persoonlijke reclameproducten. Dankzij uw logo en slogan zijn ze representatief voor uw organisatie. U geeft ze aan uw personeelsleden, team, vereniging of club of maakt er uw klanten of zakelijke contacten blij mee.

Tas met logo

Wij hebben een grote variëteit in tassen waaruit u kunt kiezen. Ze zijn in alle maten, kleuren en modellen te bestellen en geschikt om een logo te printen of te borduren. Voor het aanbod kunt met ons contact opnemen. Wij helpen u graag bij het adviseren in uw keuze van het soort tas, het ontwerp van uw logo of het bedenken van een slogan.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de rugtassen of sporttassen voor u bedrukken of borduren. 

Wij beschikken over een eigen borduurmachine die uw product snel en adequaat kan voorzien van de gewenste afbeelding. Bedrukken kan natuurlijk ook, want wij hebben ook professionele machines voor zeefdruk op textiel.

Adviseren

Aan u de keus. Wij adviseren u graag en bij het maken van een ontwerp voor op het materiaal. Een geborduurde tas met logo of een bedrukte tas met logo is namelijk ook afhankelijk van het soort stof waarvan het product gemaakt is.

Bestel

Wilt u na dit verhaal ook geborduurde of bedrukte tassen als relatiegeschenk? Bedenk: een tas met logo maakt van elke gebruiker een ambassadeur voor uw onderneming of vereniging. Laat daarom ook uw bedrijfslogo aanbrengen op handige rugzakken en sporttassen. Bestel ze al vanaf 25 stuks of in grotere oplages en ontvang ze binnen 3 weken. 

Meer weten? Mail info@tvesport.nl!