Logo TVE Sport

Disclaimer

Gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Gebruiker stemt in met deze voorwaarden, indien gebruiker zich toegang tot de site verschaft en de site gebruikt.
Aan de samenstelling van deze site wordt veel zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling geeft TVE Sport geen garantie met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van deze site en is TVE Sport niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met toegang tot of het gebruik van deze website.

 

Disclaimer e-mail TVE Sport

De informatie verzonden in dit e-mailbericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien bovenstaand e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht en eventuele bijlagen te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen.

 

TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.