Logo TVE Sport

Over ons

Sinds 1980 is TVE gespecialiseerd in zeefdruk en digitaal printen. Deze jarenlange ervaring staat voor topkwaliteit en bijna onbegrensde mogelijkheden. TVE Sport biedt een ruim assortiment aan team- & bedrijfskleding, speciaal ontworpen in onze studio en met een eigen uitstraling door professioneel maatwerk.

Bent u als vereniging, ZZP'er, bedrijf of instelling op zoek naar een betrouwbare partner om uw eigen identiteit een professionele uitstraling te geven, dan bent u bij TVE Sport aan het juiste adres.

Productie in eigen huis

TVE Sport beschikt over een compleet eigen productieproces onder 1 dak. Als allround textielleverancier met tevens een eigen ontwerp-, snij- en confectieafdeling zijn wij flexibel en bieden wij de mogelijkheid om zowel kleine als grote aantallen te leveren. Voor uw bedrijfskleding, (team)kleding voor in- en outdoorsporten bent u bij TVE Sport aan het juiste adres. Met een modern machinepark, kwalitatieve en comfortabele stoffen en het juiste advies biedt TVE Sport een totaalpakket op het gebied van visuele uitstraling, zowel op sport- als bedrijfsniveau.

Persoonlijk contact

Wilt u graag met een van onze professionals een afspraak inplannen om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een shirt, broek, jas of auto van uw eigen ideeën, huisstijl en/of (sponsor) logo's te voorzien? Neemt uw dan contact op via het contactformulier, mail naar info@tvesport.nl of bel naar +31 (0)413 724985.


TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.